Web design

Analiza

Gasire solutii

Creare

Dezvoltare

Livrare

Rezultate

Opitizarea site-ului pentru mobil si tableta

Cresterea vanzarile

Maximizarea profitul

Dezvoltarea site-ului joacă un rol
cheie în orice strategie de marketing

Dezvoltarea site-ului (web design) joacă un rol cheie în orice strategie de marketing. Dezvoltare web a remodelat fata marketingului şi a industriei. Internetul a introdus în lume, soluţii noi de publicitate, şi astăzi este de neimaginat sa conduci o afacere mica sau o corporatie, fara o platformă on-line.

Un site web profesional sau individual poate creste vanzarile, maximiza profitul, atrage noi clienţi, şi sa promoveze afacerea dvs. / organizaţia / sau serviciile. A detine un site nu mai este un instrument de marketing suplimentar, este o necesitate.

Dacă obiectivul dvs. este de a ajunge la publicul ţintă, de a va extinde influenţa şi de a stabili o comunicare cu mai multi potentiali clienti, atunci realizarea unui site web este solutia perfecta.

iWebmedia ofera:

  • solutii noi si indraznete, care sunt modelate în funcţie de afacerea ta / nevoile individuale;
  • analiza pietei online pentru a determina publicul tinta, astfel ajutând sa va realizati obiectivele de afaceri sau individuale;
  • ajutor sa va promovati serviciile si de a stabili o prezentă stabila on-line.

Ofera, de asemenea, un mod eficient, si de inalta calitate, al realizarii site-ului, care va prezenta afacerea si serviciile dv. în cel mai bun mod, astfel oferindu-vă o şansă unică de a va impulsiona vanzarile si de a gasi conexiuni cu potentiali parteneri de afaceri.

Servicii incluse:

Web design
Design unic
Website redesign
Mentenanta website
HTML
PHP
MySQL
SMU - Sistem de management universitar