" />

Politica de Confidentialitate

Analiza

Gasire solutii

Creare

Dezvoltare

Livrare

Rezultate

Opitizarea site-ului pentru mobil si tableta

Cresterea vanzarile

Maximizarea profitul

Dezvoltarea site-ului joacă un rol
cheie în orice strategie de marketing

Politica de Confidentialitate

Termeni generali

COSTIN RAZVAN CATALIN PFA respecta dreptul la intimitate si viata privata cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane fizice care viziteaza acest site si, de asemenea, COSTIN RAZVAN CATALIN PFA respecta si se conformeaza cu toata legislatia in vigoare referitoare la protectia datelor cu caracter personal. Aceasta politica defineste informatiile pe care COSTIN RAZVAN CATALIN PFA le poate colecta si modul in care aceste informatii pot fi procesate. Acest document va ofera si instructiuni in cazul in care nu doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie colectate sau diseminate atunci cind vizitati site-urile COSTIN RAZVAN CATALIN PFA.

Protectia Datelor cu caracter personal

COSTIN RAZVAN CATALIN PFA se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale colectate prin intermediul site-ului www.iwebmedia.ro, conform Legii 677/2001, privind protectia datelor personale. Persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15). Inregistrarea pe site-ul www.iwebmedia.ro presupune luarea la cunostiinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre COSTIN RAZVAN CATALIN PFA, atat in scopuri de marketing cat si pentru transferul datelor cu caracter personal in strainatate.

Furnizare voluntara de informatii va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de COSTIN RAZVAN CATALIN PFA in conformitate cu termenii prezentei Politici de Confidentialitate. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie scoase din baza de date, ne puteti indica oricand acest lucru, prin contactarea noastra.

Daca doriti sa va actualizati datele personale ne puteti contacta la adresa contact @ iwebmedia.ro.

Atunci cind ne trimiteti datele cu caracter personal, COSTIN RAZVAN CATALIN PFA le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

  • Stocarea si procesarea acelor informatii care ne permit o intelegere mai profunda a nevoilor consumatorilor sau modul in care TCOSTIN RAZVAN CATALIN PFA poate imbunatati calitatea produselor sau serviciilor oferite;
  • COSTIN RAZVAN CATALIN PFA poate utiliza informatia furnizata pentru a intra in contact cu dumneavoastra cu scopul de a raspunde unei solicitari a dumneavoastra, pentru a va putea oferit un premiu pe care l-ati solicitat, sau in scopuri de marketing. COSTIN RAZVAN CATALIN PFA poate furniza unei terte parti informatii generale, dar nu individuale, despre vizitatorii sau utilizatorii site-urilor COSTIN RAZVAN CATALIN PFA (date statistice).
  • COSTIN RAZVAN CATALIN PFA nu intentioneaza acum sau in viitor sa vanda, inchirieze sau sa comercializeze date cu caracter personal ale utilizatorilor acestui site unei terte parti.
  • Datele submise pot fi transmise de catre COSTIN RAZVAN CATALIN PFA catre alta companie afiliata, care este localizata in afara Romaniei, inclusiv dar nu neaparat limitat in Statele Unite ale Americii. Prin continuarea accesarii acestui site, vizitatorii isi dau acordul implicit la acest transfer, in avans.
  • Cu toate acestea, COSTIN RAZVAN CATALIN PFA nu va fi raspunzatoare in cazul in care date cu caracter personal care sunt furnizate in mod voluntar in sesiuni de discutii (chat), schimburi de mesaje electronice, forumuri de discutii, blog, sau altele asemenea ce au loc pe acest site ar putea fi folosite de terti pentru a genera/transmite mesaje nesolicitate.

Minori

COSTIN RAZVAN CATALIN PFA nu are nici o intentie sa colecteze date cu caracter personal de la persoane fizice minore. Oriunde va fi cazul si oricind va considera necesar, COSTIN RAZVAN CATALIN PFA va oferi instructiuni in mod specific minorilor pe acest site de a nu furniza astfel de date personale si/sau va lua masuri necesare de a asigura existenta consimtamantului parintilor sau tutorelui legal in cazul unor astfel de furnizari de date personale.

Parintii sau tutorii legali trebuie sa cunoasca faptul ca Politica de Confidentialitate guverneaza utilizarea de catre COSTIN RAZVAN CATALIN PFA a datelor personale, dar ca toate datele furnizate voluntar de catre minori in sesiuni de conversatii electronice (chat), blog, mesaje electronice (e-mail) sau forumuri de discutii ar putea fi utilizate de catre terte persoane in a genera mesaje nesolicitate. COSTIN RAZVAN CATALIN PFA recomanda tuturor parintilor si/sau tutorilor legali sa informeze si sa instruiasca minorii cu privire la utilizarea responsabila si in siguranta a datelor personale in momentul folosirii Internet-ului.

Informatii suplimentare care se colecteaza automat

In anumite situatii, COSTIN RAZVAN CATALIN PFA poate colecta in mod automat (deci nu prin inregistrare voluntara) informatii cu caracter tehnic si nu datele de identificare ale utilizatorului, in momentul accesarii unui site al COSTIN RAZVAN CATALIN PFA. Acest tip de informatie tehnica poate fi, dar nu se reduce la: tipul de browser Internet folosit, sistemul de operare al computerului folosite de utilizator, IP-ul sau denumirea domeniului sau a gazdei domeniului din care utilizatorul s-a conectat la site-urile COSTIN RAZVAN CATALIN PFA.

Informatii stocate automat de computerul dumneavoastra – Cookies

In momentul accesarii unuia dintre site-urile COSTIN RAZVAN CATALIN PFA, COSTIN RAZVAN CATALIN PFA poate stoca un volum de informatii in computerul dumneavoastra. Aceasta informatie este in forma de “cookie” sau un fisier de date similar cu acesta si acest lucru ne poate ajuta pe noi in mai multe moduri. Acest “cookie” ajuta COSTIN RAZVAN CATALIN PFA sa construiasca si sa rafineze continutul site-ului in functie de interesele si preferintele utilizatorilor.

In structura fiecarui browser Internet exista posibilitati de a sterge “cookies” de pe hard-drive, de a bloca primirea de “cookies” sau de a primi un mesaj in momentul in care un “cookie” este stocat in calculatorul dumneavoastra. Va recomandam sa studiati instructiunile de utilizare ale browser-ului Internet pe care il utilizati pentru o mai buna intelegere si utilizare a acestor functii.

Anunturi Google Adsese

Sistemul Google AdSense foloseste modulul cookie-ul DoubleClick DART. Acest lucru permite website-ului www.iwebmedia.ro sa afiseze reclame cand este vizitat. Puteti renunta la folosirea cookie-ul Dart vizitand politica de confidentialitate Google.

Anunturile text si anunturile imagine care apar pe website-ul www.iwebmedia.ro, etichetate “Ads by Google” sau “Anunturi Google” sunt platite de catre Google. iwebmedia.ro nu sustine personal produsele si serviciile promovate prin intermediul acestor anunturi.

Site-urile si companiile regasite in aceste anunturi nu sunt afiliate cu iwebmedia.ro . Singura afiliere existenta pe site este intre iwebmedia.ro si Google.

Confidentialitate

Aceasta declaratie de confidentialitate este valabila pentru toate site-urile si domeniile aflate în proprietatea COSTIN RAZVAN CATALIN PFA.

Legaturi catre site-uri în afara www.iwebmedia.ro .

Pentru confortul si informarea dumneavoastra site-urile COSTIN RAZVAN CATALIN PFA ofera legaturi catre site-uri ale unor terte companii. Utilizarea acestor legaturi implica parasirea site-ului  www.iwebmedia.ro. COSTIN RAZVAN CATALIN PFA nu controleaza acele site-uri sau practicile lor de confidentialitate. Acestea pot fi diferite ale noastre. Nu aprobam si nu facem afirmatii privind site-urile tertelor companii. Declaratia de confidentialitate COSTIN RAZVAN CATALIN PFA nu se refera la datele personale pe care decideti sa le împartasiti cu terti independenti. Va recomandam sa verificati politica de confidentialitate ale tuturor companiilor înainte de a le trimite informatii personale. Terte companii pot partaja datele personale culese cu COSTIN RAZVAN CATALIN PFA; aceasta partajare are la baza politicile de confidentialitate ale respectivelor companii.

1. Culegem urmatoarele tipuri de informatii

Prezenta declaratie de confidentialitate se refera la culegerea de date care nu sunt personale si rapoarte agregate.

Informatiile care nu sunt personale, sunt date privind utilizarea si functionarea serviciilor. Aceste date nu sunt asociate cu o anumita persoana. COSTIN RAZVAN CATALIN PFA culege si analizeaza aceste date pentru a evalua modul în care vizitatorii utilizeaza site-urile COSTIN RAZVAN CATALIN PFA.

Aceste date se refera la paginile vizitate ale site-urilor COSTIN RAZVAN CATALIN PFA , URL unice,în cadrul COSTIN RAZVAN CATALIN PFA, tipul browser-ului si adresa IP2. Majoritatea datelor care nu sunt personale se culeg prin fisiere cookie sau alte tehnologii de analiza. Paginile COSTIN RAZVAN CATALIN PFA utilizeaza fisiere cookie’s pentru analiza datelor si servicii de personalizare. COSTIN RAZVAN CATALIN PFA amplaseaza reclame si pe alte site-uri. Este posibil ca acestea sa foloseasca fisiere cookie.

2. Intimitatea copiilor

COSTIN RAZVAN CATALIN PFA se angajeaza sa apere dreptul la intimitate al copiilor si recomandam parintilor si tutorilor sa urmareasca activitatile si interesele online ale copiilor lor. COSTIN RAZVAN CATALIN PFA nu recurge în cunostinta de cauza la culegerea de informatii de la copii sub 13 ani si nu îsi adreseaza site-urile acestor copii.

3. Cum folosim informatiile dumneavoastra

COSTIN RAZVAN CATALIN PFA utilizeaza informatiile personale pentru a va oferi servicii si pentru o mai buna întelegere a nevoilor si intereselor dumneavoastra. Concret, utilizam informatiile pentru a comunica cu dumneavoastra, a va oferi servicii si suport, a va tine la curent cu serviciile si beneficiile, a personaliza ofertele de promotie si unele site-uri COSTIN RAZVAN CATALIN PFA. Ocazional putem folosi informatiile pentru a lua legatura cu dumneavoastra în scopul unor cercetari de piata referitoare la produsele si serviciile COSTIN RAZVAN CATALIN PFA. Datele care nu sunt personale sunt agregate pentru întocmirea unor rapoarte privind posibilitatile de utilizare, performantele si eficienta site-ului COSTIN RAZVAN CATALIN PFA. Acestea servesc îmbunatatirii experientei clientilor, a posibilitatilor de utilizare si a continutului site-ului.

4. Cu cine partajam informatiile dumneavoastra

COSTIN RAZVAN CATALIN PFA nu va vinde, închiria sau concesiona altora informatiile dumneavoastra personale. COSTIN RAZVAN CATALIN PFA nu va partaja cu nimeni informatiile dumneavoastra personale. Exceptie fac cazurile în care solicitati produse sau servicii. Va vom cere permisiunea în momentul în care ne veti trimite informatiile. COSTIN RAZVAN CATALIN PFA partajeaza informatii despre clienti cu unitati si companii care lucreaza în numele nostru, dar numai în conditiile descrise mai sus.

5. Deciziile dumneavoastra

În afara de produse si servicii, COSTIN RAZVAN CATALIN PFA va pune la dispozitie diverse informatii. Puteti solicita informatii despre produse si servicii, precum si comunicari de marketing despre COSTIN RAZVAN CATALIN PFA. Comunicarile COSTIN RAZVAN CATALIN PFA pot contine informatii despre produsele noi, oferte speciale sau invitatia de a participa la un studiu de piata. Puteti alege mijlocul prin care COSTIN RAZVAN CATALIN PFA va transmite aceste informatii: prin posta, e-mail sau telefon. Vom face tot ce va depinde de noi pentru a va respecta optiunile. Aceasta optiune nu este valabila în cazul comunicarilor administrative privind finalizarea comenzilor, contractele, activitatea de suport, avertizarile de siguranta si actualizarile de drivere.

6. Informatiile dumneavoastra si tertii

Anumite servicii COSTIN RAZVAN CATALIN PFA sunt legate cu servicii ale unor terte companii. Unele din acestea va ofera posibilitatea de a comunica datele atât COSTIN RAZVAN CATALIN PFA, cât si companiilor terte. Exemple: posibilitatea de a înregistra produse software provenite de la mai multi furnizori prin intermediul unei singure pagini COSTIN RAZVAN CATALIN PFA , posibilitatea de a solicita comunicari din partea COSTIN RAZVAN CATALIN PFA sau a partenerilor de solutii, precum si activarea executiei unei comenzi prin distribuitor. Nu vom partaja informatii personale cu respectivele companii terte decât cu acordul dumneavoastra.

7. Accesul la informatiile dumneavoastra si exactitatea acestora

COSTIN RAZVAN CATALIN PFA face eforturi pentru a mentine exacte informatiile personale. Am implementat tehnologii, procese de management si politici în acest sens. Va vom oferi mijloace de acces la informatiile dumneavoastra. Vom face eforturi rezonabile pentru a va permite accesul online si posibilitatea de a modifica datele. Pentru a va proteja intimitatea si securitatea, vom face toate eforturile rezonabile pentru a va verifica identitatea (parola si identificator de utilizator) înainte de a va permite accesul la date. Unele zone ale site-urilor COSTIN RAZVAN CATALIN PFA sunt accesibile doar anumitor persoane, verificarea facându-se prin intermediul parolelor si al altor identificatori.

8. Pastrarea informatiilor dumneavoastra în conditii de siguranta

COSTIN RAZVAN CATALIN PFA îsi ia angajamentul de a proteja informatiile pe care ni le comunicati si protejeaza informatiile culese prin proceduri fizice si manageriale menite sa previna accesul neautorizat si divulgarea datelor, sa mentina exactitatea datelor si sa asigure utilizarea corespunzatoare a informatiilor.

Pentru culegerea sau transferul datelor de natura confidentiala utilizam criptarea Secure Sockets Layer (SSL). Criptarea SSL face ca datele sa poata fi descifrate numai de catre noi. Aceasta masura de securitate este în functiune ori de câte ori browser-ul dumneavoastra afiseaza o cheie neîntrerupta sau un lacat închis (în functie de browser) în subsolul ferestrei.

9. Schimbarile acestei declaratii

Daca apar schimbari ale clauzelor Declaratiei de confidentialitate COSTIN RAZVAN CATALIN PFA, le vom publica în acest document si vom actualiza data ultimei modificari. Astfel veti putea sti în orice moment ce fel de date culegem online, cum le utilizam si care sunt optiunile dumneavoastra.