E-commerce

Analiza

Gasire solutii

Creare

Dezvoltare

Livrare

Rezultate

Opitizarea site-ului pentru mobil si tableta

Cresterea vanzarile

Maximizarea profitul

Dezvoltarea site-ului joacă un rol
cheie în orice strategie de marketing

Cumpărarea şi vânzarea on-line nu a fost niciodată la fel de populara sau de sigura cum este astăzi. Internetul este cea mai mare piata a lumii şi suntem capabili sa oferim solutii de afaceri de comert electronic cu o prezenta online profesionista, oferindu-vă posibilitatea de a ajunge la o bază de clienţi cu potenţial nelimitat.

iWebmedia creaza site-uri de comert electronic, sigure si usor de folosit, care pot fi gestionate în întregime dintr-o zonă protejată de utilizator, o zona de administrare prietenoasa, permiţându-vă pentru a vinde bunuri online într-un mediu sigur si mult mai atractiv pentru clienţi.

Un site de E-commerce va ajuta in a genera venituri şi maximiza profitul!

Comerţul electronic a schimbat modul în care efectuam tranzacţii. Internetul ne-a permis de a achiziţiona / cumpăra / închiria bunuri pe World Wide Web şi aceasta este esenţa e-Commerce. Site-urile de comert electronic ne face viaţa mai uşoară şi ofera canale sigure de tranzacţionare. Site-urile de comert electronic sunt proiectate pentru a efectua operaţiuni financiare si de bunuri în condiţii de siguranţă şi, prin aceasta caaracteristica permite companiilor / întreprinderilor cresterea vânzărilor / productivitatii şi de a genera venituri. Compania noastra ofera solutii de comert electronic, care va aduc următoarele avantaje:

  • Capacitatea de a face afaceri 24/7 şi de a efectua tranzacţii chiar şi atunci când sunteţi offline;
  • Extindere piata de desfacere – acest tip de site-uri sunt uşor accesibile şi pot fi accesate din orice locaţie;
  • Magazinul online da credibilitate magazinului dvs. fizic si imbunatateste in acest fel credibilitatea dv.;
  • Capacitatea de a evita intermediari;
  • Operaţiuni care sunt automatizate, care vă permite de a oferi gateway-uri securizate de plată, şi gateway-uri contabile, duc la automatizarea completă a tranzacţiilor de afaceri;
  • Îmbunătăţirea serviciilor şi satisfacţiei clienţilor;
  • Acces uşor pentru clienţi la servicii de live chat, servicii de apel, care sunt deschise non-stop;
  • Vizibilitate mai mare.